Zelftwijfel is elke dag een beetje sterven

Je werkt hard. Legt de lat zeer hoog voor jezelf en loopt tegelijk tegen je eigen beperkingen aan. Je twijfelt of je het wel aankan. Terwijl je zoveel kennis en ervaring in huis hebt om het verschil te maken.

Dat betekent tevreden zijn met wie je bent en wat je te vertellen hebt. Je durft je mening te zeggen zonder je af te vragen wat anderen ervan denken. Je bent zelfzeker en gelooft in jezelf.

Het voelt nu alsof je bepaalde competenties of kennis mist en je durft de stap niet te zetten. Je hebt schrik niet aan de verwachtingen van anderen te voldoen en hen te ontgoochelen.
Je laat je daarom niet teveel zien, werkt hard achter de schermen. Je blijft onder de radar. Je laat het aan anderen om in de schijnwerper te staan.

Je mist daardoor erkenning voor je expertise, aanmoedigingen en complimenten waar je naar uitkijkt. Je wordt over het hoofd gezien voor promotiekansen en dat doet pijn. Je hebt het gevoel verkeerd bezig te zijn, de opportuniteiten voorbij te laten gaan, van geen betekenis te zijn.

Heb je er ├ęcht genoeg van in de schaduw te staan. Heeft de angst als niet competent over te komen je echt lang genoeg verlamd? Ben je het meer dan beu? Maakt het je misselijk…

De tijd is rijp om het anders aan te pakken.
Hoe zou het zijn als je volop je eigen kwaliteiten en waarde ziet, ten volle je eigen kunnen en wijsheid vertrouwt en gelukkig bent met waar je in het leven staat?

Het geeft je de kracht jezelf met vertrouwen op de voorgrond te zetten, gekend en gezien te worden. Het geeft je de vreugde en voldoening helemaal te zijn wie je wil zijn en voluit te gaan in wat je doet. En daar ben je trots op.

Graag wil ik je het Gratis Wise Woman-gesprek aanreiken. We bespreken

  • een kort en effici├źnt ochtendritueel die je eigenwaarde een boost geven en je trots & vitaal de deur uit stapt
     
  • 3 manieren die je in je kracht zetten zodat je met gemak het woord neemt  en je mening een verschil kan maken.
     
  • de beproefde methode om je eigen kwaliteiten te zien waardoor je je goed in je vel en zelfzeker voelt, jezelf meer laat zien en in de picture komt op momenten dat je daarvoor kiest.
     

Zet vandaag de eerste stap naar verandering.
Vraag het Gratis Wise-Woman-gesprek aan.
Vul de vragen in om je voor te bereiden op het gesprek en in de korst mogelijke tijd de meeste waarde eruit te halen.

Ik neem met je contact en dan plannen we de beschikbare tijd in onze agenda.

Ik zie je vraag graag tegemoet!
Van harte welkom.

Ruth.

Veel vrouwen willen graag een verschil maken, als partner, moeder… als leidinggevende of ondernemer. Elke verandering die we beogen, begint van binnenuit. We hebben onze aandacht teveel aan de buitenkant; zijn voortdurend bezig met wat anderen van ons denken. Dat houdt ons weg van onze kracht, die authentieke innerlijke kracht. De kracht die Wise Women met zichzelf en anderen verbindt.