Welke richting wil je gaan?

Welke richting wil je gaan?
Terug van waar we komen is geen realistische optie.
Er is geen weg terug.
Er is alleen een weg voorwaarts.

Of er verandering nodig is ?
is ook niet meer de vraag. Dat ervaren we elke dag.
Dat is ook wat oude tradities ons sinds eeuwen vertellen: verandering is de enige constante. Het is dus ook geen nieuw gegeven. Maar het heeft nooit eerder zo acuut voor onze neus gestaan. We zijn er nooit eerder zo abrupt met geconfronteerd geweest en er is geen ontkomen aan.
Er is geen weg terug.
Er is alleen een weg voorwaarts.

Het wat – verandering – is duidelijk.
De richting – voorwaarts – is de natuurlijk flow
De vraag is dan hoe?

De weg van de minste weerstand
is dat wat je tegenhoudt op te heffen. De rem los te zetten. De spanning uit je lichaam los te laten en de stroming van nieuw leven zachtjes toe te laten.  Beren en leeuwen temmen toont je het hoe op de weg voorwaarts; leren met angst omgaan ipv het te omzeilen. In plaats van dat constant hyperalert zijn voor gevaar dat je uit het iets kan overvallen… Ontspanning, innerlijke rust en opgelucht ademhalen omdat je weet hoe evenwicht terug te vinden.

See you op 8 november !

Ruth

PS: WIl je ├ęcht van de spanning af die je slapeloze nachten bezorgt. Kom in beweging. Zet een eerste kleine, moedige stapje voorwaarts. Reserveer je plek voor de live-dag ‘Beren en leeuwen temmen‘.  Now is the time!

PS: ‘Beren en leeuwen temmen’ op maat organiseren voor je eigen groep of team?
Neem contact. We komen je graag tegemoet.

Veel vrouwen willen graag een verschil maken, als partner, moeder… als leidinggevende of ondernemer. Elke verandering die we beogen, begint van binnenuit. We hebben onze aandacht teveel aan de buitenkant; zijn voortdurend bezig met wat anderen van ons denken. Dat houdt ons weg van onze kracht, die authentieke innerlijke kracht. De kracht die Wise Women met zichzelf en anderen verbindt.