Tijd voor een Tabula Rasa (2/2)

Waarom ben je hier?

We zijn er ons eigenlijk veel te weinig van bewust dat we elk een unieke blauwdruk hebben, met een heel eigen levenspad. We zijn elk unieke exemplaren. Er ging geen dubbel aan vooraf en er zal ook nooit een op je volgen. We zijn in dit leven omwille van de unieke kwaliteiten die we meebrengen en de unieke bijdrage die we kunnen realiseren.  Dat kan werkelijk niemand voor je doen.

En alle ervaringen die we hebben en alle mensen op ons pad, helpen ons dat unieke doel te verwezenlijken. Het helpt ons uit te reiken en te vertrouwen op ons eigen fundament dat ons boven onszelf kan verheffen en doet groeien

De essentie van een leven

Weten wie je bent en waar je roeping ligt, is immens belangrijk.
Het is de essentie van een leven. Jouw leven!
Het geeft je zicht op de betere en grotere mogelijkheden die er voor jou aanwezig zijn. Veelal ver voorbij wat je voor jezelf mogelijk acht. En daar staat werkelijk geen leeftijd op.

Weten wie je bent en waarom je hier gekomen bent werkt enorm bevrijdend. Het geeft je een boost om de bijdrage die alleen jou toekomt (nog meer) neer te zetten. Je voelt je soeverein. Gemachtigd dat te doen waarvoor je bestemd bent. En dat werkt zo bevrijdend.

Een volle, warme groet

Ruth

PS: Wil je een antwoord op de een of de andere vraag of op allebei, dan kan je hier terecht.Veel vrouwen willen graag een verschil maken, als partner, moeder… als leidinggevende of ondernemer. Elke verandering die we beogen, begint van binnenuit. We hebben onze aandacht teveel aan de buitenkant; zijn voortdurend bezig met wat anderen van ons denken. Dat houdt ons weg van onze kracht, die authentieke innerlijke kracht. De kracht die Wise Women met zichzelf en anderen verbindt.