Wise Women Rise – praktisch

Wat als je niets verandert?

Vraag jezelf af hoe je leven zal zijn als je binnen je comfortzone blijft. Je neemt geen risico’s, je bouwt geen nieuwe contacten op en vele (promotie)kansen schieten aan je voorbij.

Zo mis je groeikansen, raak je hier gefrustreerd en verbitterd over en ga je geen uitdagingen meer aan in je werk en gezin. De cirkel waarin je leeft wordt alsmaar kleiner. Stiekem neem je steeds meer genoegen met minder aan jezelf werken en uitgeven.

Maar je moet er toch niet aan denken voor eeuwig die grijze muis te blijven die niet gezien en gehoord wordt?

Pak je kracht op en ga aan de slag om die zelfstandige, onafhankelijke vrouw te worden die je wilt zijn en die zich gezien, gehoord en gerespecteerd voelt.

Wise Women Rise : praktisch

WAT
Een 3 daags programma in groep

Je volgt dit programma in groep waarin elke deeelnemer, hoe (on)ervaren ook, gelijkwaardig is.  In verbinding met anderen leer je jezelf kennen. De anderen vrouwen zijn je spiegel en steun. Ze moedigen je aan in de stappen die je zet, ondersteunen het leiderschap dat je neemt over jezelf. Bovendien blijken de anderen vrouwen- hoewel je ze vooraf wellicht niet kent – toch de juiste compagnons op jouw weg.

HOE
Een zeer complete benadering
Je werkt ervaringsgericht. Je vertrekt daarvoor vanuit wetenschappelijk kaders, wijsheid uit oude tradities en je gaat ook zelf op zoek door introspectie en actief lichaamswerk.

Het is een uitdagend, doorleefd en inspirerend programma met een heel eigen, uniek concept. Het lichaam is je onderzoeksterrein. Spelend en bewegend, onderzoekend en reflecterend, leer je anders kijken naar jezelf en je omgeving. Het maakt je bewust, zet je in beweging…

WANNEER
Eind november
Het Wise Women Rise Retreat is eind november: van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december.

Het aantal plaatsen is bewust beperkt om groei, veelzijdige interactie en persoonlijke begeleiding te maximaliseren.

WAAR
Domein Koningsteen
Het retreat gaat door in de rustige groene omgeving op het domein Koningsteen, in Kapelle-op-den-Bos (B); een omgeving die op natuurlijke wijze je vrouwelijke essentie versterkt.

VOOR WIE
Vrouwen die vooruit willen
, privé én professioneel

 • Je bent een leidinggevende of ondernemer of ambieert een prominent rol te spelen. Je wilt verder groeien en voor jezelf het verschil maken.
 • Je verliest je in de rush van elke dag, voelt dat je meer in je hebt, maar slaagt er niet in dat bij jezelf te ontsluiten en wilt daar hulp bij.
 • Je wil geen strijd meer maar verbondenheid met mannen en met vrouwen, privé en op de werkplek.
 • Je bent toegewijd aan je eigen ontwikkeling en je wilt in een significante verandering investeren.
 • Je wilt in aanmerking komen voor topposities en volop geloven in je kracht en kunnen.

INVESTERING
Jouw investering in je groei en transformatie is 1.850 €. *
( Prijs excl. BTW voor inschrijving vanuit bedrijven)

Je bent voortaan die zelfzekere, onafhankelijke vrouw die volop gelooft in haar kracht en kunnen, meer evenwicht in zichzelf en tussen werk en privé creëert en het verschil maakt.

Het is een retreat met ALL-in formule:
*3 dagen workshops met avondprogramma en materiaal
* 2 overnachtingen met bed- en badlinnen en met ontbijt
* 3 heerlijke biologische lunchen
* 2 avondmalen
* alle dranken en versnapering tijdens de workshop

Wise Women Rise Retreat : wat levert het op?

Dag 1 – Authentiek krachtig zijn

 • Leer de kunst van verbinden zodat je gezien, gehoord en gerespecteerd wordt in wie je echt bent.
 • Ontvang de tools om je mening te geven zonder de ander voor het hoofd te stoten
 • Ontdek hoe je jouw authentieke kracht zichtbaar maakt en authentiek zichtbaar wordt

Dag 2 – Jouw kwaliteiten en talenten erkennen

 • Je ontdekt de 7 unieke eigenschappen van je vrouwelijke aard. Het wordt vaak als zwak bestempeld, terwijl je juist gaat ervaren dat daar je kracht zit om je volledig te ontplooien, risico’s te nemen en onafhankelijk te zijn.
 • Je hebt voortaan direct toegang tot je krachtbronnen. Zodat je met zelfvertrouwen je bijdrage levert om het verschil te maken.
 • Je leert in 5 stappen met de bewezen succesmethode vat te krijgen op je gevoelens. Je voelt dat je goed bent zoals je bent en je mag er zijn.
  Je bent trots op jezelf.

Dag 3 – Impact realiseren

 • Je leert een methode om je gezien, gehoord en gerespecteerd te voelen onafhankelijk van wat anderen doen/zeggen of niet doen/zeggen. Jij voelt je gesteund om de dingen op jouw eigen wijze, als vrouw, te doen.
 • Je krijgt een andere kijk op het mannelijke. Je ziet nu dat mannen er niet op uit zijn je te ondermijnen. Integendeel dat ze zich juist geroepen voelen bij te dragen aan wat jij wilt bereiken.
 • Je weet je ‘mannetje’ te staan op een manier die bij je past.
 • Je voelt je veilig in jezelf waardoor je meer risico neemt en durft te gaan voor wat je werkelijk uit het leven wilt halen.

“Ongelofelijk hoe Ruth inspeelde op momenten en de momenten ‘pakte’ – zeker het gevoel dat we met een ‘expert’ te maken hadden. Een expert met een zekere eigenheid, geen kopie van iets wat al bestaat.”

VEELGESTELDE VRAGEN