Haar boodschap kwam al jaren niet meer over…

… totdat ze het leerde tijdens het WIse Women Rise retreat.

Het leek mij het beste om het verhaal van een paar deelnemers te vertellen. Op die manier kom je erachter hoe zij het retreat voor zichzelf hebben ingezet om eindelijk te laten zien wie ze echt zijn en geloofwaardig de lead te nemen op het werk of in hun bedrijf.

Ben jij er klaar voor om jouw stem te laten horen, je ware kracht zichtbaar te maken? Dat is waar Carine naar op zoek was. Ze leek te sterven als ze haar mond zou open doen. De angst brak haar uit toen ze haar mening wilde zeggen. Het leek een heel oude pijn die ze al lang met zich meedroeg. Ze kon niet op tegen de druk van haar leidinggevende.

Maar ja, vroeg ze zich af, hoe kan ik weer vertrouwen in mijzelf krijgen? Hoe overwin ik mijn blokkade om voluit mijn mening te geven zonder dat ik de strijd aanga in plaats van voor de lieve vrede te kiezen?
Tijdens het Wise Women Rise Retreat hebben wij gewerkt aan:

  • Het goede evenwicht te vinden tussen werk en privé waardoor er meer innerlijke rust ontstaat en de strijd tegen de klok voorbij is
  • Meer rust in haar hoofd te krijgen zodat ze gemoedelijker naar haar omgeving overkomt
  • Haar grenzen bewaken en hiermee zorgt voor meer quality time voor zichzelf
  • Authentiek zichzelf uitspreken zonder dat ze emotioneel uit evenwicht raak
  • Geloofwaardig de lead nemen tijdens vergaderingen

*****Carine kwam erachter dat ze er mocht zijn. Haar blokkade om haar mening te uiten is weg. Voortaan doet ze vol vertrouwen en energie haar zegje.***


Wil jij voluit leven? Cindy was de grip op het leven kwijt, ze zat voortdurend in haar hoofd. Ze zag alles wat niet goed of niet in haar leven was. Ze dacht in ‘wat als’ en doemscenario’s. Ze was angstig en voortdurend op haar hoede. Ze was die innerlijke onrust moe. Het beperkte haar zelf, haar kansen en haar leven.
Ze wilde voluit leven, grenzen loslaten en sterker op haar gevoel leren vertrouwen.

Tijdens het Wise Women Rise Retreat hebben wij gewerkt aan:

  • Uit het hoofd naar het hart gaan waardoor ze meer plezier uit het leven haalt
  • Verbinding maken met haar lichaam zodat ze zich veilig voelt bij zichzelf en in contact met haar omgeving
  • Haar innerlijk leiderschap opwekken waarmee ze nu laat zien wie ze echt is en wat ze in huis heeft
  • Uit haar comfortzone gaan en voor zichzelf kiezen zonder dat zij daar anderen mee voor het hoofd stoot
  • Op haar gevoel vertrouwen en nodeloze zelfkritiek loslaten

Cindy geniet inmiddels van een prachtige carrière waar zij volop de ruimte krijgt om zichzelf krachtig vanuit innerlijk leiderschap neer te zetten.


Klik hier om je op te geven voor het Wise Women Rise Retreat.

Warm welkom!

Ruth

Veel vrouwen willen graag een verschil maken, als partner, moeder… als leidinggevende of ondernemer. Elke verandering die we beogen, begint van binnenuit. We hebben onze aandacht teveel aan de buitenkant; zijn voortdurend bezig met wat anderen van ons denken. Dat houdt ons weg van onze kracht, die authentieke innerlijke kracht. De kracht die Wise Women met zichzelf en anderen verbindt.