4 peilers

 • WISE 

  Je leert de aandacht naar binnen te richten (de vrouwelijke weg), duidelijkheid te krijgen over wat werkelijk voor je belangrijk is.  Je ruilt het externe referentiekader voor je innerlijk weten. Je vindt de antwoorden, niet in de buitenwereld, maar in jezelf.

  Alles is aanwezig om inzicht te verwerven, bewuste keuzes te maken en goede beslissingen te nemen. Dat geeft je het vertrouwen je wijsheid een stem te geven, van betekenis te zijn en een bijdrage te leveren.

 • WOMEN

  Je (her)ontdekt de sterke kwaliteiten van het vrouwelijke en laat die de lead nemen  in jezelf,  je leven en werk. Door de diepe verbinding met jezelf,  ben je voluit aanwezig en in verbinding met je omgeving. De verankering in jezelf maakt je  kracht zichtbaar.

  Op een diepgaande wijze zien en gezien worden is een buitengewone en bevrijdende ervaring. Het verandert het beeld van jezelf en hoe je in de wereld staat. Je gezien en gehoord voelen, licht je op. Je durft risisco’s te nemen om een verschil te maken. 

 • POWERFUL

  Je wordt je bewust van de vele manieren waarop je je kracht weggeeft. Je krijgt practices aangereikt die je terug krachtig maken. Je wordt een PowerHouse Woman die ook in  stressvolle situaties authentiek blijft.  Je laat je zien en gaat staan voor dat waar je in gelooft.

 • LEADERS

  Je zet de wereld om je heen in als spiegel voor jezelf. Je ervaart dat verandering met groter gemak en meer impact van binnenuit op gang komt. Je bent je eigen leider en krachtig instrument voor verandering. 

  Niet kennis maar ZELFkennis, maakt het verschil.  Je ziet ten volle je eigen mogelijkheden.  De onrust in je hoofd wijkt voor innerlijke rust en ontspanning. Je bent tevredenheid met wie je bent. Je vaart voortaan op je sterktes. Je leeft het leven voluit en authentiek. Je voelt je veilig, zet het masker af en laat zien wie je bent.